Ny træterrasse i Aalborg, Nørresundby og omegn

En træterrasse kan være en skøn måde at nyde haven på, og en udvendig udvidelse af bygningen skaber både værdi for ejendommen og ny glæde i hverdagen.

Vi udfører terrasser af alle størrelser i trykimprægneret træ og forskellige hårdt træ sorter for både private og erhverv. Vi tager udgangspunkt i jeres ønsker og lægger vægt på at lave en terrasse, der matcher resten af bygningen samt omgivelserne. Selvom der kan være meget at tage stilling til, kan du være helt rolig. Vi deler nemlig gerne ud af vores erfaringer og ekspertise inden for udformning, mønstre, størrelse og materialevalg.

Hvis du ikke er jagt efter en hel ny terrasse, men i stedet ønsker en renovering eller reparation af den eksisterende, så hjælper vi naturligvis også med det. Der kan sagtens være mange gode år i en vel vedligeholdt træterrasse.

Supplér den nye træterrasse med et flot højbed

Højbede er perfekte til den lille køkkenhave på den private terrasse eller til en naturlig afskærmning på caféterrasser. Derudover så ser de bare skønne ud – særligt når de matcher med resten af området. Vi kombinerer derfor ofte en ny terrasse med matchende højbede eller lignende, hvis det ønskes.

Du kan se et udsnit af vores tidligere arbejde lige her.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på (+45) 42 60 07 08 eller send os en email på ktorp@outlook.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

    [captcha_bank_text]