Profil

12 års brancheerfaring

Torp tømrer og snedker ApS holder til i Nørresundby og udføre arbejde inden for tømrer og snedker branchen, vi står inde for en god service hvor vi i sammen finder de bedste løsninger til jeres næste byggeprojekt. Vi arbejder både for private og virksomheder.

Torp tømrer og snedker ApS blev stiftet i 1991 af min far Kaj Torp. Som barn har jeg brugt mange timer på værkstedet med at hjælpe til. Så lugten af savsmuld var ikke ukendt da jeg startede i lære i 2002 som bygningssnedker. Under arbejdet som læring og svend har jeg arbejdet med mange forskellige ting. Jeg har bred viden med arbejdet med tømrer og snedker arbejde både i private hjem og ved virksomheder. Jeg har også arbejdet med skibsaptering på store luksus skibe, renovering på skoleskibet Danmark og kongeskibet. Montering af inventar i butikker, supermarkeder og restauranter over hele Danmark.

Torp tømrer og snedker lukkede i 2008 da min far ville prøve noget andet. Så i januar 2017 startede jeg virksomheden op igen. Jeg har uddannet mig til bygningskonstruktør ved UCN i Aalborg hvor jeg blev færdig i 2015.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen eller til os på
(+45) 42 60 07 08 og hør hvad vi kan gøre for dig.