Opsætning af køkken i Aalborg og omegn

Drømmer du om et nyt køkken? Lad os klare hele opgaven eller dele af monteringen for dig. Vi klarer opsætning af køkken i Aalborg og hele Nordjylland. Det glæder os altid at aflevere det færdige produkt til en tilfreds kunde, der nu kan nyde sit lækre køkken. Vi monterer færdigbyggede elementer, saml-selv-køkkener og udfører fuld opsætning af køkken for privat og erhverv.

Opsætning af køkken og andre former for montering

Udover montering af nyt køkken har vi også erfaring med montering af bad, garderobe og meget andet. Vi har tilfredse kunder i hele Nordjylland, og med base i Nørresundby arbejder vi en del i Aalborg og de omkringliggende områder som Vodskov og Vestbjerg. Hvis du er interesseret i at se, hvad vores tidligere kunder siger om vores arbejde, kan du læse mere her. Vi har udført monteringsopgaver for flere større virksomheder i hele landet og indgår også som del af større entrepriser i samarbejde med at andre håndværkerfirmaer.

Vil du høre mere?

Hvis du ønsker godt håndværk udført med kvalitetsmaterialer og et smil, kan du kontakte os på telefon 42 60 07 08 eller mail ktorp@outlook.dk. Her kan du altid få et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på (+45) 42 60 07 08 eller send os en email på ktorp@outlook.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.