Loft- og gulvreparation i Aalborg

Gulvreparation og lægning af nyt gulv

Vi varetager både gulvreparation af det eksisterende gulv og lægning af nyt. Vi har stor erfaring med trægulve af mange forskellige typer, og vi vejleder gerne om det rigtige valg af træ til jeres rum. Vi klarer både bærende strøgulve og ikke-bærende trægulve som svømmende gulve.
Ønsker I laminatgulv kan vi hurtigt og nemt montere kvalitetsgulve fra eksempelvis Pergo, som leverer et flot design, der holder i mange år.

Lofter til kontor og erhverv

Hos Torp Tømrer og Snedker har vi specialiseret os i lydlofter, der er særligt gode til kontormiljøer, hvor dårlig akustik kan være forstyrrende for arbejdsgangen. Med akustikloft udført i et lydabsorberende materiale kan arbejdsmiljøet forbedres betydeligt, og vi klarer monteringen hurtigt og effektivt.
Vi har mange års erfaring med opsætning af Troldtekt og træbeton, som er blandt de klassiske valg af materiale til lydisolering. Et andet populært valg er gipslofter, som foruden at være lydisolerende også er brandbeskyttende.

Vi finder den rette løsning i fællesskab

Der er mange materialer og typer af både gulve og lofter, som alle egner sig til forskellige formål. Derfor tilbyder vi også rådgivning med udgangspunkt i jeres ønsker og behov, så I kan træffe det bedste valg. Skal vi tage en uforpligtende snak om gulvreparation eller montering af nyt, så kontakt os på 42 60 07 08 eller via kontaktformularen.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på (+45) 42 60 07 08 eller send os en email på ktorp@outlook.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.