Udskiftning af vindue & reparation af dør  i Aalborg og omegn

Vi har mange års erfaring med reparation af døre og vinduer, så hvis din rude er punkteret eller din dør er slidt ned, er vi klar til at tage os af opgaven.

Udskiftning eller reparation af vindue?

I nogle tilfælde vil det være nødvendigt at udskifte hele vinduespartiet, mens det i andre tilfælde er tilstrækkeligt at udskifte eller reparere enkelte dele. Her laver vi gerne en indledende vurdering af stand på rude, vinduesramme, vindueskarm, bundstykke m.m. og finder en løsning, der passer til jer.

Din lokale Swedoor-mand

Skal du have udskiftet dine indvendige døre, kan jeg anbefale Swedoor. Swedoor er den førende leverandør af kvalitetsdøre i Danmark og resten af verden, og vi har diplom på, at vi er din lokale Swedoor-mand i Nørresundby, Aalborg og omegn.
Vi har gennemført alle de officielle kurser og er en del af “Din Dørmand”, som er Swedoors officielle klub for dygtige håndværkere. Det betyder, at du altid er sikret god rådgivning og et godt resultat, når du vælger os.

Vil du have et uforpligtende tilbud på reparation af dør?

Uanset om vinduet skal udskiftes eller du søger en tømrer til reparation af indvendige døre, skydedøre, facadedøre eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte os på 42 60 07 08. Her rådgiver vi om valg af produkter og materialer samt giver et uforpligtende tilbud.
Mangler du en tømrer til anden opgave, så læs mere her.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på (+45) 42 60 07 08 eller send os en email på ktorp@outlook.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.